Nytt navn og ny drakt

Det er med stolthet at vi denne uken presenterer oss med nytt navn, ny profil og nye nettsider. Dette er en prosess vi har tenkt på en god stund – og vi gleder oss til veien videre.

På denne måten ønsker vi å tydeligere formidle hvem vi er og hva vi leverer. Når vi nå går over til navnet Aevi Eiendom, er det for å si mer om hva vi står for og hva vi tilbyr. Hva vi brenner for og hva vi er stolte av.

Navnet vi landet på har sitt opphav fra det latinske ordet aevus. Aevi har flere betydninger, men knyttes hovedsakelig til begrep rundt tid; evig tid; levetid; alder; generasjon. Dette synes vi gjenspeiler vår virksomhet på en god måte. På halen fikk det selskap av ordet Eiendom. Vi utvikler eiendommer og bygger boliger til folk flest, men vi skal ikke nødvendigvis kun bygge boliger i tiden som kommer. Eiendom favner bredere og gir oss rom for å gjøre mer enn kun bolig. Det betyr at vi kan utvikle og selge tomter, bygge for eksempel hytter 

Aevi Eiendom skaper trygghet for generasjoner og hjem til folk flest. Våre boliger er solide og har lang levetid. I dem kan flere generasjoner trives, enten sammen – eller over tid. Her kan generasjoner følge hverandre.

Aevi Eiendom er også et sted der mennesker med overskuddskapital kan bidra til å bygge boliger for dem som er i etableringsfasen.

Gjennom lånebasert folkefinansiering får våre långivere en fast rente på åtte prosent. Det er en forutsigbar og god avkastning på kapitalen de bidrar med, og renten utbetales månedlig. Det er en måte å skape trygghet for generasjoner på og er en finansieringsmodell vi er stolt av – og som långiverne våre er fornøyde med.


bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger