Få avkastningen du fortjener

Start nå og få renter på
konto neste måned

Vil du ha tilgang på en god rente med faste månedlige utbetalinger? Gå gjennom punktene under for å se om vår løsning er noe for deg. 

home-banner

Vil du vite mer?

Vi guider deg på veien til å bli långiver:

Se kort infomasjonsvideo

Se kort informasjonsvideo

Vår video varer  bare i noen minutter og du kan se det akkurat når det passer deg. Her får du en rask gjennomgang av hvordan du kan investere i eiendom til en fast avtalt rente på ti prosent.

Se videoen

Se mer Se mindre
Produktet enkelt oppsummert

Produktet enkelt oppsummert

 • 10 % årlig fast rente
 • Rentene utbetales hver måned
 • 2 års avtale
 • Ingen gebyrer
 • Minsteinnskudd 500.000,-
 • Pengene går til utvikling av eiendom i Norge
Les «Ofte Stilte Spørsmål»

Les «Ofte Stilte Spørsmål»

Får du virkelig åtte prosent rente som utbetales fast hver måned? Dette og flere andre spørsmål er blant gjengangerne vi er vant til å svare på fra våre potensielle långivere. Du finner de vanligste spørsmålene, og våre svar, i seksjonen «Ofte stilte spørsmål».

Les våre ofte stilte spørsmål

Les andres erfaringer

Les andres erfaringer

Vi er stolte av å levere et produkt som gir våre långivere en god avkastning, utbetalt månedlig gjennom hele låneperioden. Men ta det ikke fra oss, les heller hva andre sier om hvordan det er å være långiver!

Les andres erfaringer

 Last ned kontrakten

Last ned kontrakten

Lurer du på hva det egentlig er du skriver under på når du blir långiver? Hvilke vilkår som gjelder og hvilke rettigheter du har? Før du bestemmer deg for å bli långiver, kan det være lurt å ta et gjennomsyn av kontrakten vi benytter oss av. På den måten vil du få en konkret forståelse av hva du skriver under på. 

Her kan du laste ned kontrakten for gjennomlesing

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta gjerne kontakt med oss!

Hvis du på dette tidspunktet har ytterligere spørsmål du ønsker svar på, må du gjerne ta kontakt med oss direkte. Du kan sende en mail eller booke et møte, enten her vi holder til i Karenslyst Allé 4 i Oslo eller digitalt. Du kan når som helst i prosessen ta kontakt med oss for å få bistand og hjelp til å finne ut av det du måtte lure på.

Kontakt oss her

Søk om å bli långiver

Søk om å bli långiver

Har du fulgt punktene over, vil du ha tilegnet deg godt med informasjon rundt hva vi tilbyr, hvordan det er å være långiver og hvilke vilkår som gjelder. Er dette riktig for deg, kan du søke om å bli långiver.

 1. Velger du å søke om å bli långiver, får du en bekreftelse fra oss på at du har søkt om å bli långiver. Vi vil da vurdere din søknad, og du vil bli kontaktet på telefon innen 1-2 virkedager for å se om vi har et godt grunnlag for videre samarbeid.
 2. Når vi har avklart at vi vil samarbeide, får du tilsendt en ferdig utfylt kontrakt som du signerer digitalt med BankID, via vårt signeringssystem Signant.
 3. Når kontrakten er digitalt signert, får den et emblem oppe i høyre hjørne som bekrefter at kontrakten er gyldig signert av begge parter. Signert kontrakt kan også lastes ned.
 4. Til slutt får du en betalingsinstruksjon fra Aevi Eiendom med detaljer om hvordan betalingen gjennomføres.
 5. Når innbetalingen så er gjort, får du en bekreftelse fra oss om at denne er mottatt. Rentene dine løper fra den dagen beløpet er mottatt av oss. Rentene utbetales til deg månedlig.

Søk om å bli långiver

Du er blitt långiver

Du er blitt långiver

Velkommen! Som långiver får du tett oppfølging gjennom hele låneperioden. Vi ønsker en nær dialog med våre långivere, og det betyr mye for oss å kunne holde en høy standard på oppfølgingen hver enkelt får.

To ganger i året vil du også få en skriftlig oppdatering på hvordan det går med selskapet som helhet og hvert enkelt av prosjektene våre.

Når låneperioden er ferdig

Når låneperioden er ferdig

Hver låneperiode varer normalt i to år. Låntaker har en opsjon på å forlenge lånet med ett år. Långiver har en opsjon på å forlenge lånet med 2 år.  Skulle opsjonen komme til benyttelse vil du få renter utbetalt i forlengelsesperioden. Når låneperioden er ferdig vil du få hele lånebeløpet tilbakebetalt sammen med siste rentebetaling. 

Vår intensjon er å ha et godt og lønnsomt samarbeid over en lang periode. Vi er veldig stolte av at ca 80 prosent av långiverne våre velger å reinvestere pengene sine. Etter endt låneperiode håper vi at du sitter med følelsen av at vi har behandlet deg så bra at du har lyst på to nye år sammen med oss.

Har du noen spørsmål?

Vi svarer deg gjerne. 

Kontakt oss

aevi regnskapstallene