Solenergi – en investering for miljøet og fremtiden

Ser du etter den beste strømprisen? Den billigste strømprisen får du med solceller på taket av en Aevi-bolig.

2020_norway_customer(1)

En av de største mytene rundt solenergi er at vi ikke har nok sol her oppe i nord til at solcellepaneler kan være lønnsomt. Den myten er det på tide å ta livet av. Solceller i Norge produserer like mye strøm som flere byer lenger sør. Solinnstrålingen i Kristiansand er høyere enn i London, Munchen, Stockholm og Paris – faktisk helt på linje med Seoul i Sør-Korea!

Hvorfor solenergi?

Solkraft er verdens raskest voksende energiteknologi, drevet av kostnadsfallet for solceller. Utviklingen går enormt raskt, og med denne farten forventes det at solenergi vil bli den største kilden til kraftproduksjon allerede fra 2035.

Visste du forresten at solceller trives i kalde temperaturer? Solcelleteknologi fungerer best i minus fem grader – noe som gjør dem effektive også om vinteren her til lands.

Solceller som tilvalg på våre boliger

Så hvorfor snakker vi i Aevi Eiendom om solceller? Fordi vi har tatt et standpunkt om å skape lønnsomme prosjekter med best mulig bokvalitet, og minst mulig miljøpåvirkning.

Dette får vi til ved å satse på boliger med energimerking, som betyr at det kreves mindre energi ved normalt bruk. Solenergi kan kvalifisere boligen din til et energimerke, og vi har valgt solcelleselskapet Otovo som samarbeidspartner fremover. 

Det betyr at når vi bygger boliger gjennom Aevi Grønn, så har du anledning til å velge solceller fra Otovo som tilvalg – til meget gode priser.

Har du ikke en Aevi-bolig? Solceller er ikke mindre smart av den grunn. Vil du finne ut hvor mye billigere strøm du får med solceller? Det gjør du veldig enkelt ved å sjekke adressen din hos Otovo. Da får du se solforholdene til ditt tak.

Sjekk her for et estimat på pris og hvor mye strøm du kan produsere på din bolig.


bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger