– Et fleksibelt og godt sted å bo

Eidsvoll og Ullensaker Blad har skrevet om prosjektet vårt på Maura, hvor det er salgsprosess og byggestart på én gang.

Eiendommen kjøpte Aevi i 2017 for fire millioner kroner. Den eldre eneboligen som sto der er nå revet, og byggestart er i gang for de fire kjedede eneboligene som er prosjektert. De nye boligene har en salgssum på rundt syv millioner kroner hver.

– Vi har basert prisingen på tilsvarende prosjekter i nærområdet, sier vår partner Karianne Falch Tobiassen i artikkelen.

Du kan lese hele artikkelen bak betalingsmur her.

Journalisten spør i artikkelen om årsaken til hvorfor det har tatt så lang tid før prosjektet har nådd realiseringsstatus. Fra vår side har ikke dette prosjektet tatt spesielt lang tid, for alle eiendomsutviklingsprosesser tar tid.

Drone 2

Detaljregulering er tidkrevende

Akkurat i dette prosjektet har det har vært utfordringer knyttet til å få etablert et fortau spesielt. Kommunen har vært standhaftige i sitt krav om å få etablert fortau langs eiendommen. Vi har jobbet for å finne gode løsninger for plassering av fortau som tilfredsstiller kommunens krav og som har vært akseptable for naboer i grenda. Vi har jobbet med å finne løsninger også for berørte naboer, siden fortauet også måtte etableres på en naboeiendom.

Ved siden av har vi kjørt full detaljregulering, noe som er tidkrevende. I Gamle Dalsveg har vi valgt å bygge fire boliger, og derfor måtte vi i gang med en full detaljregulering. Vi kunne valgt å bygge færre enheter, for å slippe ny detaljregulering. Men da hadde ikke prosjektet vært lønnsomt for vår del. Vi er veldig glad for at vi endelig er i mål og kan starte bygging.

image001

Hjem for familier og folk flest

Vi er veldig fornøyd med at vi har fått tegnet klassiske boliger med et moderne uttrykk, som har gode planløsninger for familier. At vi har fått til dobbeltgarasje med en super terrasse på toppen håper vi vil glede de som skal bo her. Her har vi virkelig landet fire boliger som er i tråd med vår strategi om å bygge hjem for familier og folk flest.

Vi har hatt en “kommer for salg”-annonse på Finn i noen uker nå, og har fått flere interessenter via den. Eiendomsmegleren mener at interessen som er vist tilsier at vi har truffet riktig på både pris og målgruppe. Vi ligger på samme prisnivå som andre aktører som for tiden bygger i Gamle Dalsveg, og mener at dette er fornuftig og hensiktsmessig.

Maura-kopi

Perfekt for aktive familier

Maura som boligområde har mye å by på for de som velger å slå seg ned her. Vi liker å trekke frem nærheten til marka og muligheten for å få masse boltreplass, noe spesielt barnefamilier setter pris på. Maura må jo være ideelt for de som liker å ha naturen som lekearena, med sine muligheter for både langrenn, sykling og løping – for å nevne noe.

Det er også kort vei til både barnehage og barneskole. Perfekt for aktive familier som vil ha mer for pengene enn de får i Oslo, men likevel kort vei til fasilitetene de har behov for og byen når de ønsker det – enten det er mot Oslo eller Hamar. Dette gjør Maura til et fleksibelt og godt sted å bo, tenker vi.

Les mer om prosjektet og se Finn-annonsen for boligene her!


bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger