Horten ligger mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør, rett i overkant av en times kjøring fra Oslo. Horten er rik på kystlinje, skog, kulturminner og historie og det er korte avstander mellom naturopplevelser og byliv.

Byen har opplevd sterk utvikling de siste par tiår. Her finner du et spennende jobbmarked og området blir av innbyggerne beskrevet som et godt sted å være.

Strandhagen ligger på Steinsnes, ut mot Oslofjorden. Kun en kort spasertur unna, langs den nydelige kyststien, ligger Horten sentrum og alle servicetilbudene som byen har å by på.

Det blir felles innkjøringsvei til boligene fra Fyrmesterveien. Adkomst til leiligheter og rekkehus fra gateplan. Det er kun noen få minutters kjøring ut til E18 – som tar deg raskt dit du måtte ønske. 

Prosjektet er planlagt med totalt rundt 60 andeler/boliger, oppdelt i 2 eller 3 salgstrinn. Første byggetrinn består av 22 leiligheter og 5 rekkehus. Det blir en fin miks av størrelser på boligene, tilpasset alle livsfaser. I utformingen av boligene legger vi vekt på å skape et hjem du skal trives i. Du vil se funksjonelle planløsninger som enkelt kan tilpasses din individuelle stil og dine behov. Aevi Eiendom eier 15 prosent av prosjektet

oslo-fjord
horten-bg

Ønsker du kontakt med oss?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.