Vi har ringt deg for å invitere deg til et digitalt foredrag. Vi tror at vi sammen kan få til noe som er til fordel for begge parter. Aevi kontakt

Vi i Aevi Eiendom bygger boliger for folk flest i stor-Oslo. Vi har ringt deg fordi vi ser etter kapital for å realisere våre eiendomsprosjekter. Og du ser kanskje etter et sted der du kan plassere overskuddskapitalen din til en god rente? Vi tror på at vår løsning er bra for våre långiverne, bra for boligkjøperne og bra for oss i Aevi Eiendom.

Hovedsakelig henvender vi oss til ledere og eiere av bedrifter samt aksjonærer som vi tror har interesse av å snakke med oss. Vi har ikke informasjon om din økonomi, men forsøker å ta kontakt med de vi tror kan være interessert i et samarbeid.

Vi håper du kan være interessert i å ta en prat for å se på hvilke muligheter vi har sammen. Alle våre långivere får en fast rente på åtte prosent som utbetales månedlig. Mer om hvordan dette fungerer snakker vi gjerne med deg om i det møte. 

aevi eiendom 2020aevi eiendom bolig

aevi bolig


Hvem passer et møte for?

Er du på søken etter bedre rente på kapitalen din, så er Aevi Eiendom en interessant partner for deg å snakke med. Kan du avse midler i to til tre år, samtidig som du får en fast avtalt rente på åtte prosent som utbetales hver måned? Da har vi noe å snakke om. Vi tilbyr en avtale for deg som ønsker fast og forutsigbar avkastning, og som ser etter et alternativ til aksjer og banksparing.

 

 Les noen av våre kundehistorier!

Har du noen spørsmål? Kom i kontakt med oss her.