Sjøsiden

Meld din interesse

Kommune: Horten

Sted: Sentrum

Prosjektnavn: Sjøsiden

Tomtestørrelse: 2300 BRAS

Antall boliger: ca 40

 

Skjermbilde-3
horten-bg

Horten ligger mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør, rett i overkant av en times kjøring fra Oslo. Horten er rik på kystlinje, skog, kulturminner og historie og det er korte avstander mellom naturopplevelser og byliv.

Byen har opplevd sterk utvikling de siste par tiår. Her finner du et spennende jobbmarked og området blir av innbyggerne beskrevet som et godt sted å være.

Sjøsiden ligger i sentrum av Horten, vendt mot Oslofjorden. I umiddelbar nærhet finnes alle servicetilbudene som byen har å by på, i tillegg til et rikt kulturliv der idrett, teater og musikk står i fokus.

Skal du pendle til jobb, eller trenger avveksling fra det koselige småbylivet er det kun noen få minutters kjøring ut til E18 – som tar deg raskt dit du måtte ønske.

 

Prosjektet er planlagt med rundt 40 leiligheter fordelt på to flotte leilighetsbygg. Ved utformingen er det lagt vekt på å skape et hjem du vil trives i. Du vil se funksjonelle planløsninger som enkelt kan tilpasses din individuelle stil og dine behov.

Prosjektet gjøres i samarbeid med Bergmo Eiendom. Aevi Eiendom eier 50 prosent av prosjektet.

Våre prosjekter