"Drammensmarkedet er veldig interessant"

Drammens Tidende har plukket opp at vi ønsker å bygge småhus på Fjell. Det synes vi er skikkelig stas!

Aevi Eiendom vil bygge på Fjell i Drammen

Faksimile fra Drammens Tidende.

Fra Fjell i Drammen er det kort vei til store deler av det sentrale Østlandet som Drammen, Oslo, Tønsberg og Kongsberg, enten det er med tog, buss eller bil. Det sentrumsnære området har dessuten alt av skoler, barnehager og butikker i umiddelbar nærhet. Med andre ord passer det midt i blinken med vår strategi om å bygge i randsonen til Oslo.

– Vi synes Drammensmarkedet er veldig interessant. Vi ser at Oslo-beboere kikker mer her, siden prisene der er blitt så høye, uttaler vår prosjektleder Rune Solstad til Drammens Tidende.

Prosjektet vårt på Fjell består av et sentrumsnært tomteområde der vi jobber med å utvikle gode løsninger for adkomst til tomten. Alle planer er ikke spikret, men det vurderes å bygge rekkehus, tremannsboliger og/eller leiligheter på den ni mål store tomta som ligger i Nærbyveien og opp mot Slåtteveien samt Laurits Grønlands vei.

– Nå skal vi sammen med kommunen lage detaljene på hvordan dette skal gjøres når det gjelder vann og avløp, adkomsten, gode utearealer og redegjøring av støy. Det er en god del ingeniørfag som må på plass, kan prosjektleder Solstad fortelle til Drammens Tidende i intervjuet.

Gjenstår fortsatt et par år

Det er først når rammetillatelsen er på plass, at vi kan legge prosjektet ut for salg, og det gjenstår fortsatt et stykke før vi er der. Slik er det med eiendomsutvikling, det er langtidsarbeid der planlegging og regulering tar mye tid. 

Nå er vi i gang med å lage en detaljregulering, som skal sendes inn til kommunen. Dette inneholder for eksempel spesifikke føringer for hva som skal bygges. Vi regner med at det fortsatt tar et par år før vi kan legge prosjektet ut for salg, men vi har et mål om at alt skal stå ferdig innen tre til fire år.

Du kan lese hele artikkelen på Drammens Tidende sine nettsider (bak betalingsmur).

bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger