God rente og fast utbetaling er viktige forutsetninger

Eivind Hellstenius har vært långiver til Aevi Eiendom siden oppstarten i 2018. I fjor forlenget han den toårige kontrakten for å være med videre en stund til.

– Jeg valgte å investere i Aevi Eiendom fordi jeg har tillit til konseptet, samt partner og styreleder Karianne Falch Tobiassen, som jeg er blitt kjent med gjennom tidligere investeringer. Hittil har Aevi holdt det de har lovet, forteller Hellstenius som opplever at selskapet er solid.

– Oppfølgingen jeg får fra Aevi er god. Det er alltid lett å få tak i dem hvis jeg har spørsmål, og jeg får alltid svar når jeg spør. De gir et godt inntrykk. I tillegg kommer den gode renten og de faste utbetalingene, som selvfølgelig er den viktigste forutsetningen for investeringen, sier han videre.

Til andre som vil ha bedre avkastning på pengene sine, anbefaler han å ta kontakt med Aevi for å lære mer om hvordan det hele fungerer.

– Risiko må hver enkelt vurdere for seg. Dette er en forholdsvis ny måte å gjøre ting på, men du får god rente og min erfaring så langt er meget god, avslutter han.

bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger