– Har full tillit til selskapet

Else-Marie Schanche er inne i sitt andre år som långiver til Aevi Eiendom. Hun inngikk kontrakt om å bidra med kapital i desember 2018. 

Etter å ha hatt uheldige erfaringer med en lignende forretningsmodell tidligere var hun noe skeptisk i oppstarten. Men de bange anelsene har forsvunnet for lengst. Hovedgrunnen for dette forklarer hun med hvordan Aevi Eiendom jobber med långiverne sine, med tanke på informasjon og oppfølging av hver enkelt.

– Opplevelsen min med Aevi Eiendom er veldig god. De har en økonomi og en bedriftskultur jeg er svært komfortabel med. Jeg føler at informasjonen fra selskapet alltid er i forkant og har full tillit til Aevi, kanskje spesielt fordi jeg tidligere har vært uheldig på dette markedet, forteller hun.

– Jeg er også imponert over tilleggsinformasjonen jeg får over telefon, hvis og når noe må utdypes. For eksempel i forbindelse med koronasituasjonen i 2020.

Else-Marie anbefaler gjerne andre å være långivere til Aevi Eiendom.

– Jeg nøler ikke med å anbefale gode venner og familie å låne kapital til Aevi. Jeg har full tillit til at selskapet leverer som lovet, og gleder meg over å se rentene som kommer inn på konto hver måned.

Else-Marie Schanche 

bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger