Vil du investere i eiendom til 10 prosent fast rente?

Vi lever i en verden med historisk lave innskuddsrenter. Har du penger på bankkonto, vil de tape seg i verdi. Så hvordan kan du få sparepengene til å vokse?

Er du oppgitt over den lave renten i banken? Den er nær null, så om pengene dine skal kaste av seg må du finne andre steder for dem å gro. Det finnes et hav av spareprodukter å velge blant, og hvilket du skal velge avhenger blant annet av din livssituasjon og risikoprofil.

Hos oss får du 10 prosent rente


Har du overskudd av kapital er du nok ute etter best mulig avkastning til en risiko som er overkommelig og forståelig. Du vil nok foretrekke å tydelig se den potensielle verdien av investeringen din, samt ha interesse for og tro på feltet det investeres i. For vår del er det eiendom som gjelder.

Nordmenn liker å investere i eiendom. Det har historisk sett gitt oss god avkastning.

I Aevi Eiendom tilbyr vi dine penger å vokse gjennom selskapslån. Som motytelse for lånet får du en fast avtalt rente på ti prosent. Renten får du utbetalt månedlig gjennom lånets løpetid på to år.

Det er en betydelig høyere rente enn du vil få tilbud om i banken, og en spesielt gunstig rente i dagens markedssituasjon.

Hvor mye bør du investere?


Hvor mye du bør investere kommer blant annet an på hvor mye du tjener, andre midler du måtte ha tilgang på, hvor store utgifter du har og hvor mye risiko du er villig til å ta. Hvor gammel du er, hvor lang tidshorisont du har og hvilken risikotype du er spiller også inn.

Hos oss er minstebeløpet for å investere en halv million kroner.

Vårt regnestykke:
Låner du oss en million kroner får du 8 333 kroner utbetalt i rente hver måned, uten å gjøre noe som helst. Vi har ingen ekstra gebyrer eller skjulte kostnader, men skatt må du betale på renteinntekten. Millionen du lånte oss får du tilbake i sin helhet etter endt løpetid.
82 prosent har valgt å reinvestere!

 

For godt til å være sant, tenker du kanskje. Sannheten er at 82 prosent av våre långivere velger å reinvestere beløpet sitt etter to år. Det tar vi som et tegn på at de anser vår måte å få pengene deres til å vokse på som troverdig, sikker og ikke minst lønnsom. Vi er stolte av at så mange ønsker å være med oss videre!

Vil du vite mer? Last ned denne guiden for å få mer innsikt i hvordan du kan få sparepengene dine til å vokse med oss.

 

Bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger