– Har valgt å reinvestere og tilleggsinvestere

Irmgard Werenskiold har vært långiver til Aevi Eiendom siden oppstarten i 2018. Hun valgte å investere i selskapet fordi hun hadde opparbeidet tillit til partner og styreleder i Aevi, Karianne Falch Tobiassen.

– Jeg begynte med et beløp for noen år siden, og fortsatte med enda mer nå etter jul 2020. Jeg har valgt å reinvestere og tilleggsinvestere fordi jeg får det avtalte beløpet på konto når jeg skal, det er lett å få tak i Aevi og jeg er superfornøyd med hvordan jeg blir behandlet, forteller Werenskiold.

Hun anbefaler gjerne andre å investere på denne måten, og har selv bygget seg opp erfaring ved å plassere pengene sine hos ulike aktører opp igjennom årene.

– Av de aktørene jeg har vært investert i, så er det Aevi Eiendom jeg er mest fornøyd med. Det har ikke vært slinger i valsen overhodet, avtalene holdes og de betaler når de skal. Forretningsfilosofien og den utmerkede kundekontakten gjør meg trygg på plasseringen min.

Så langt har hun forlenget tidshorisonten én gang, og hun er ikke fremmed for å gjøre det samme igjen.

– Så lenge avkastningen er som den er, med åtte prosent rente som utbetales punktlig hver måned, ser jeg ingen grunn til ikke å fortsette. Jeg liker denne typen prosjekter å investere i, konkluderer hun.

bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger