– Jeg føler meg ivaretatt hele veien

Stig Minsaas har vært med på långiversiden og finansiert prosjektene våre siden vi startet opp. Han har fulgt vår partner Karianne Falch Tobiassen lenge og setter stor pris på hennes personlige oppfølging og engasjement.

– Jeg liker spesielt godt at jeg føler meg ivaretatt hele veien. Det virker som om Karianne er like opptatt av å ta vare på sparepengene mine som jeg er selv, og det er en god ting - spesielt i disse tider.

Stig har jobbet lenge og opparbeidet seg en kapital han ønsker god avkastning på. En av hans utfordringer har vært det lave rentenivået de siste årene.

– Med et rentenivå som er så lavt, så forsvinner det mye til skatt og inflasjon bare ved å ha pengene i banken. Så jeg er veldig fornøyd med å ha lånt penger til Aevi Eiendom hvor jeg mottar renteinnbetalinger til min bankkonto hver måned. Jeg får stadige oppfølgingssamtaler underveis, noe som kommer godt med. Det gir meg en følelse av trygghet, forklarer han.

Stig er rask med å anbefale andre i hans situasjon å vurdere Aevi Eiendom som samarbeidspartner.

– Jeg tror at Aevi Eiendom har en genuin interesse for långiverne sine, de står på og forsøker å finne gode løsninger for meg i hvert fall. Jeg nøler ikke med å anbefale dem til andre som har overskuddskapital de ønsker god avkastning på.

bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger