Frister det med større plass og et roligere liv på landet? På Maura får du begge deler. Gardermoen ligger bare en kort kjøretur unna, og du bruker rundt 50 minutter inn til Oslo S. Kort vei til et flott turterreng, skoler og barnehager er det også.

Maura kombinerer det landlige med det sentrale og er et godt sted å bo. Vi bygger fire kjedede eneboliger med en sentral beliggenhet. Perfekte familieboliger med en spennende og innholdsrik planløsning som tilfredsstiller det enhver familie ser etter.

 

Er det på tide å komme seg ut av byen?

 Meld din interesse i dag, slik at vi kan holde deg oppdatert om fremdriften i prosjektet.

642_1673386881
642_585112245
642_1457427327
642_1408192128

Om boligene

Det skal bygges fire kjedede eneboliger i klassisk stil, med et moderne utseende, satt opp som 2x2 enheter. Boligene vil få to etasjer, med en stor og lekker takterrasse over dobbeltgarasjen. Dette er noe vi ser folk verdsetter når de bor landlig til som her.

Boligene vil ha store takterrasser som ligger fint til med utsyn og gode solforhold. Vi har sørget for meget gode planløsninger, tilpasset spesielt for barnefamilier. Det blir også godt med vinduer og fin takhøyde i stuen – noe som gir et stilfullt uttrykk. Boligene vil ha en god standard samtidig som det er mulighet for tilvalg slik at du kan tilpasse stilen etter dine ønsker og behov.

Vi bygger disse boligene med en grønn profil, noe som betyr at du får energieffektive enheter der både solcellepaneler, varmepumpe og elbillader er tilvalg. Bra for miljøet og for lommeboken!

To av eneboligene leveres med tre soverom, mens de to andre eneboligene leveres med fire soverom. Alle enhetene har to stuer og to bad, i tillegg til et eget separat vaskerom som standard. Vi har valgt å gå for en stor og åpen stue/kjøkkenløsning i andre etasje, med et stilfullt design. Denne etasjen er tenkt innredet som en voksenavdeling, med hovedsoverom, bad, stue og kjøkken.

Om området

Området boligene skal bygges i består for det meste av småhusbebyggelse. Beliggenheten er meget god, med gangavstand inn til Maura sentrum. Breenenga FUS barnehage ligger i en av nabogatene og Maura barneskole ligger litt i utkanten av sentrum. Det er et flott turterreng her, sommer som vinter. I Nannestad finner du blant annet ungdomsskole og videregående skole. Gardermoen ligger bare en kort kjøretur unna, og du bruker rundt 50 minutter inn til Oslo S.

Interessert i prosjektet?

Vennligst fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med mer info.