I seilskutebyen Porsgrunn har vi et spennende prosjekt ved sjøkanten. Eiendommen er sørvestvendt med fantastiske solforhold og en nydelig utsikt over Frierfjorden. Her kommer det et tyvetalls leiligheter, og du kan glede deg til et glass bobler på terrassen med utsyn over fjorden like nedenfor. Porsgrunn ligger midt mellom hovedstaden og Sørlandet, og har vel en av Norges stolteste industrihistorier. 

Her blomstrer det nå i moderne oppstartsbedrifter og byutviklingen de siste årene har hatt god fart. Byen har utmerket seg med gode utdanningsløp og i dag er Universitetet i Sørøst-Norge etablert her, med sivilingeniørutdanning og muligheter for doktorgradsstudier.

Vår eiendom ligger fem kilometer fra sentrum av Porsgrunn, like i vannkanten ved Frierfjorden.

Det er kort vei til Telemarkvassdraget og alt Telemarkskanalen har å by på av opplevelser. Du har dessuten tilgang på tre flotte golfbaner kun en halvtime unna med bil.

Det er glimrende muligheter for å komme seg dit du ønsker, da Porsgrunn ligger perfekt plassert i nærheten av E18 og har gode togforbindelser til store deler av Østlandet.

 
aevi-eiendom-2020
lawn-mower

Interessert i prosjektet?

Vennligst fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg med mer info.