4 gode grunner til å investere i et eiendomslån

Eiendom har tidligere vært forbeholdt profesjonelle investorer og de med mye kapital. Nå er det åpnet for at hvem som helst kan ta del i verdistigningen. Her er fire gode grunner til å investere i eiendom.

Nordmenn trives best med ski på beina og kakao i termosen, sies det. Vel, det overgår neppe kjærligheten vi har for eiendom. I dag eier åtte av ti sin egen bopel, og det er helt i europatoppen. Vi er faktisk så glade i å eie eiendom at vi har ordninger som stimulerer til eierskap; som BSU og gunstige skattebetingelser.

Da er det jo heller ikke rart at eiendom er et yndet investeringsobjekt. Tidligere har eiendom vært forbeholdt investorer med god råd og vilje til å forvalte eiendommen, med alt det innebærer. Nå kan du bli en eiendomsinvestor uten lån og to sett reservenøkler. Her er fire gode grunner til at det er en god idé:

1. Ta del i verdistigningen – uten å gjøre jobben

Investerer du i et eiendomslån, tar du del i verdistigningen uten jobben som normalt følger med en eiendomsinvestering. Du trenger ikke male en eneste vegg, eller holde en eneste visning. Den jobben tar nemlig låntakeren seg av.

2. Risikojustert avkastning

Har du hørt begrepet risikojustert avkastning? Det beskriver forholdet mellom risikoen du tar og avkastningen du får. Gjennom historien har eiendom vist seg å ha lav risiko og en betydelig verdistigning.

3. Diversifisering

Store svingninger i aksjemarkedet er ubehagelige. Trives du ikke med nattesøvnen når det er ruskevær på børsen? Turbulens i markedet er en påminnelse om at kan være smart å spre pengene sine på tvers av ulike aktivaklasser – eller å diversifisere, som det så fint heter. Her kommer eiendom inn som et godt alternativ som kan bringe ro til den totale investeringen, og bidra til en bedre risikojustert avkastning for porteføljen din.

4. Forutsigbarhet

Når du investerer i et eiendomslån er avkastningen forutsigbar. Ved å investere i Aevi får du åtte prosent fast rente gjennom hele låneperioden – uten unntak.

Få 10 % fast rente på pengene dine hos Aevi Eiendom

Det er lurt å sette pengene i arbeid slik at du unngår at de taper seg i verdi og at du går glipp av verdifull avkastning. Ved å bli långiver til Aevi Eiendom får du en fast årlig rente på 8 prosent. Renten utbetales til din konto hver måned. Les om hvordan det funker her.  

Fordeler med å investere i Aevi eiendom:

  • 10 % fast rente
  • Rentene utbetales hver måned 
  • 2 års avtale
  • Ingen gebyrer

Bli långiver med Aevi

Abonner på nyhetsbrevet!

Vær den første til å få nyheter om Aevi Eiendom, erfaringer og artikler om bolig, eiendom og investering – rett i innboksen din.

Tagger